Karolína si s manželem, bývalým profesionálním vojákem Archiem Drurym (46), s nímž vychovává dva syny Tobina Jacka (8) a Noea (2), úchvatné hnízdečko pořídila již před pěti lety. Teprve teď do něj ale nechala nahlédnout. V rámci videa pro magazín Harper’s Bazaar totiž předvedla pár svých oblíbených receptů a odtajnila svůj denní režim. Mimo jiné tak předvedla i zlaté kohoutky u dřezu v kuchyni.

„Jste pouhých deset minut od města, ale obklopeni vodou a přírodou,“ raduje se na záběrech z bydlení na kouzelném ostrůvku Fisher o rozloze 80 hektarů. Najít na něm můžete zejména hotely, luxusní rezidence a golfová hřiště. Samozřejmě i apartmánový komplex, v němž se nachází byt se třemi ložnicemi, který říká pane Kurkové.

Ta má údajně nejraději krásný výhled na Atlantský oceán. „Moje nejoblíbenější místo je balkon! Miluji, jak mi tady vítr šlehá do tváří, a utíkám sem před dětmi. Můžu si tu vždy na chvíli odpočinout,“ svěřila se topmodelka, která tam také pěstuje různé druhy rostlin.

„To vše udělala moje maminka, která bydlí v Česku. A mým úkolem je udržovat je a starat se o ně,“ objasnila blondýnka, kterou její rodiče často navštěvují, což dokládají i snímky z konce ledna, na nichž ji v Miami tatínek Josef s maminkou Evou doprovází na nákupy.

Za svou oázu klidu ale musela rodačka z Děčína sáhnout hluboko do kapsy. Ještě v roce 2013 se totiž její byt prodával na internetu za 1,7 milionu dolarů. Ovšem jí a jejímu muži se podle amerických médií podařilo cenu stáhnout na 1,4 milionu dolarů, tedy v přepočtu 28 milionů korun.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! Blesk TV

 

Fotogalerie
78 fotografií