Sehranou komediální dvojku už Lábus léta tvoří s Oldřichem Kaiserem (62), s nímž vystupoval mimo jiné i v pořadu Možná přijde i kouzelník. S ním se také dlouhá léta přátelí. „Oldu znám snad víc než sebe, jsem s ním v neustálém kontaktu,“ potvrdil ostatně nedávno Jiří, který si na sklonku roku dělal o kamaráda velké starosti.

Kaisera totiž na Vánoce postihly vážné problémy se zády, kvůli nimž musel zrušit představení a skončil na čas v nemocnici. Pro zpevnění krční páteře pak nosil i nákrčník. Od začátku ledna je už ale zase v pořádku, a tak nic nebrání tomu, aby spolu duo oslavilo Jirkovy narozeniny, pokud budou chtít.

Přitom před rokem se ve slavný den nesešli. Lábus hrál v divadle Viola a poté s kolegy vyrazil slavit do nedaleké restaurace. Místo Oldy mu tehdy společnost dělali třeba Martin Trnavský (47) či Bára Munzarová (46).

Také v roce 2010 herci plány s oslavou narušila práce. Kvůli představení musel tehdy oslavu odvolat a přesunout na později. Snad bude mít letos víc štěstí a narozeniny si užije dle svých představ.

VIDEO – Jiří Lábus: Trojce s Kaiserem a Dášou se nebráním!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Lábus: Trojce s Kaiserem a Dášou se nebráním! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
67 fotografií