„Profesora Drahoše v prezidentské kandidatuře přišly na koncert do Lucerna Music Baru podpořit desítky osobností z našeho kulturního, sportovního, vědeckého a vůbec společenského života," líčila na Instagramu zpěvačka Leona Machálková (50) informace o koncertu, který proběhl ve středu 24. ledna od 20 hodin.

„Nechyběli jsme ani my," připsala a ukázala fotku se svým kolegou z show Tvoje tvář má známý hlas Janem Maxiánem (34). „Lidi, jděte prosím k volbám! Dejte šanci změně k lepšímu, děláme to pro své dobro a pro dobro našich dětí," apelovala na veřejnost známá blondýnka.

Krátkým videem ze svého vystoupení na koncertě se na sociální síti pochlubila také herečka Jitka Čvančarová (39). „Chceme se spojit, napojit, nehádat, neurážet se, nelhat, tolerovat se, chceme se vzít s váma všema ‚za ruce‘," vysvětlovala svou podporu Drahošovi.

 

„Prosím, opravdu nechci nikomu říkat, co má dělat, jen si dovoluji říci svůj názor. Chci pravdu, nechci lež, volím důstojnost a slušnost proti urážkám a sprostotě, volím úctu a respekt proti aroganci a ponižovaní. Chci změnu nejen na Pražském hradě," dodala Jitka, do které se i tak v komentářích za její volbu pustili.

Koncertu se zúčastnily i další hvězdy Tváře - Dalibor Gondík (47), Aleš Háma (44), Martin Dejdar (52), Marta Jandová (43) či těhotná Martha Issová (36). Ze zpěváků a muzikantů dorazili například Tereza Černochová (34), Matěj Ruppert (39), Dan Bárta (48), Jiří Dědeček (64), Vojta Dyk (32) či Petr Janda (75). Hrály zde také kapely Mig 21 či Top Dream Company.

Na pódiu i pod ním pak byly k vidění i další celebrity - herec a režisér Jakub Wehrenberg (43), moderátorka Ester Kočičková (50), novinář Jan Tuna (45), herečky Lejla Abbasová (37) a Tereza Kostková (41) či sportovec Vavřinec Hradilek (30).

VIDEO: Ukázky z koncertu Leony Machálkové k jejím 50. narozeninám

Co o prezidentovi řekla jeho bývalá mluvčí? Čtěte zde >>>

Fotogalerie
43 fotografií