„Sundej si tričko. Když si ho sundáš, bude se ti líp zpívat!“ Po těchto slovech herečka v seriálu Dabing Street, který jde na České televizi v pondělí, odhodila krajkové tílko a pochlubila se svými přednostmi.

Berenika patří k českým herečkám s největším přírodním poprsím a nikdy nebyla příliš stydlivá. „Jsem holt smířená s tím, že i tohle je součást mého povolání. Čím jsem starší, tím mám ale s nahotou větší problém,“ tvrdí dcera spisovatelky Ireny Obermannové, která ve včerejším díle potěšila řadu mužských diváků.

V minulosti se Berenika odhalila ve filmu Soukromé pasti, kde předvedla nejen obrysy ňader, ale také svůj klín. Žhavé milostné scény s mužem a ženou si pak střihla v roce 2013 ve snímku Nepravděpodobná romance.

Herečka se momentálně rozvádí s manželem Pavlem Čechákem (42), ale postel už jí »zahřívá« tanečník z Tváře Lukáš Nechvátal.

Chodí naostro

S odhalováním nemá problém ani v běžném životě. Už několikrát totiž předvedla, že chodit do společnosti »nahoře bez« jí nečiní žádný problém, ba naopak. Krásná Berenika své přírodní trojky umí prodat.

VIDEO: Berenika Kohoutová: Kouření marihuany mě nijak neláká

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Kouření marihuany mě nijak neláká