Tři týdny v psychiatrické léčebně v Červeném Dvoře udělaly ze seriálového doktora Bobo Švarce chlapa s obrovským elánem a chutí do života. „Odpočinul jsem si a už pracuju. Teď točím Ordinaci, takže všechno dobrý. Těším se na muzikál Krysař příští týden,“ svěřil po svém návratu z jižních Čech do Prahy.

Půlroční excesy

„Myslím, že se to může stát každému. Posledních pět let jsem měl vždycky po půlroce takové výkyvy a to mě strašně unavovalo,“ vysvětlil Zounar, co ho přimělo k léčení. „Posledních patnáct let mám za sebou poměrně dost pohnutých. Člověk něco podnikal, dělal... A jsem rád, že jsem zase napřímil tu cestu,“ řekl exkluzivně Blesku herec. Do problémů s alkoholem zřejmě zabředl v roce 2002, kdy se stal spolumajitelem luxusní restaurace, která následně zkrachovala. Totéž se stalo i s dabingovým studiem. Ocitl se v pasti milionových dluhů!

Velké gruntování

Hned po návratu domů, kde ho s obrovskou radostí přivítala fenka německé dogy, šel pořídit nový vysavač a pustil se do velkého úklidu. Svůj starý život zkrátka vyluxoval a vyhodil do smetí!

VIDEO: Martin Zounar o poslední roli svého otce.

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
16 fotografií