Nejbližší rodina mladého herce Jakuba Zedníčka je psychicky na dně. Maminka Dáša, jediná sestra Pavla Zedníčka, pracuje v Brně v manželské poradně jako psycholožka. Když se dozvěděla o synově smrti, zhroutila se. „Paní doktorka Zedníčková nebude minimálně dva týdny k zastižení. Je v pracovní neschopnosti z rodinných důvodů,“ sdělila Blesku kolegyně hercovy sestry.

Jinak na tom není ani Jakubova životní partnerka a kolegyně z Městského divadla v Brně Lenka Janíková. Ta Kubovi před necelým rokem porodila dceru Mayu. Lenku a Kubu dělil jedenáctiletý věkový rozdíl, to však ani jednomu z nich nepřekáželo v tom, aby založili rodinu. Naopak podle okolí měli harmonický a pevný vztah.

Fotogalerie: Smrt Jakuba Zedníčka (†27), synovce Pavla …
21 fotografií

VIDEO: Synovec Pavla Zedníčka, moderátor Jakub (†27), byl obětí první nehody roku 2018!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel synovec Pavla Zedníčka, moderátor Jakub (†27)! Byl obětí první nehody roku 2018! Tereza Kühnelová

Nadějný herec a otec devítiměsíční holčičky byl vůbec první obětí dopravních nehod roku 2018! Na dálničním průtahu Brnem, na 192. kilometru dálnice D1 ve směru na Vyškov, dostal zřejmě smyk a zapasoval svůj oranžový Opel Astra Coupe do svodidel. „Řidič po nárazu vystoupil z vozu, překonal dvoje svodidla a vešel do dráhy dodávky. Utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl, uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Proč se vypravil právě přes středový pás k protihlukovým bariérám na opačné straně dálnice a v jakém stavu, zda v šoku či zraněný, zatím není zřejmé. Jisté je jen tolik, že za své podivné rozhodnutí zaplatil životem. „Mužova zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková. Už teď mohu potvrdit, že řidič dodávky neřídil ani pod vlivem alkoholu, ani pod vlivem návykových látek,“ sdělil TV Nova mluvčí policie Pavel Šváb.

VIDEO: Vzpomeňte si na Jakuba Zedníčka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si Jakuba Zedníčka (†27) v pořadu Kurňa, co to je! TV Barrandov

Fotogalerie
29 fotografií