Kovy se trefil do černého, když v červenci zveřejnil parodii španělské písně Despacito. Ta se stala letním hitem a v podstatě se jí nešlo vyhnout. Kdekdo už měl melodie plné zuby, a tak není tedy divu, že Kovy s vlastním humorným textem k tomuto songu zabodoval. K dnešnímu dni se jeho video dočkalo 7,8 milionu zhlédnutí!

Podle zpravodajského webu Mediaguru a údajů českého Googlu se Kovyho parodie stala nejpopulárnějším virálním videem na YouTube u českých uživatelů v roce 2017. Na druhém místě se pak umístil Martin Carev vystupující pod přezdívkou Jmenuju se Martin a jeho video Kdyby byly písničky v realitě 2.

Kovář alias Kovy se ale letos dočkal hned několika úspěchů, kromě internetu se už objevil dokonce i v kině v rámci dokumentárního filmu s názvem Nejsledovanější, jenž pojednává o youtuberech. Kromě toho získal také ocenění Videobloger roku v anketě Czech Blog Awards, a dokonce měl možnost vyzpovídat předsedu Evropské komise Jean-Clauda Junckera (63).

Také vydal knihu s názvem Kovy: Ovšem, kde se mimo jiné přiznal i k tomu, že je gay. „Spousta lidí asi byla překvapená. Pak mi přišla spousta reakcí, že to věděli, nebo že si to minimálně mysleli,“ vyprávěl pak student Karlovy univerzity s tím, že o podporu neměl nouzi. „Na druhou stranu nezanedbatelné množství reakcí bylo takových, že bych měl umřít. S tím jsem ale tak nějak počítal,“ dodal. Ani negativní reakce na jeho orientaci mu ale nakonec úspěch nezhatily.  

VIDEO: Česká parodie Despacita od Kovyho

 

Fotogalerie
34 fotografií