Pro nikoho jistě není lehké přiznat si svoji sexuální orientaci. Když k tomu ale opravdu dojde, nastane úleva. Tu pocítil i youtuber Kovy, který se svým fanouškům svěřil ve své nové knize.

„Spousta lidí asi byla překvapená. Pak mi přišla spousta reakcí, že to věděli, nebo že si to minimálně mysleli. Drtivá většina byla taková, že to všechno je v pohodě, podporovali mě. Na druhou stranu nezanedbatelné množství reakcí bylo takových, že bych měl umřít. S tím jsem ale tak nějak počítal. Ta pozitivní vlna je mnohem větší, v člověku ovšem trošku víc rezonují ty negativní věci,“ řekl Kovy, který studuje Karlovu univerzitu.

Proč ale na toto téma nenatočil video? „To video by asi bylo virální. Viděla by ho spousta lidí, kteří mě v životě neviděli. Mysleli by si, že se snažím být zajímavý tím, že to dávám do videa. Možná někdy natočím trochu víc podrobností, které se nevešly do knížky. Ale určitě s nějakým časovým odstupem. Hrotit to teď by nebylo úplně chytrý,“ vysvětlil v Mixer show na Óčku.

Karel Kovář se od ostatních youtuberů odlišuje zejména svým obsahem, který vytváří. Nebojí se komentovat politiku nebo aktuální témata, která jeho kolegové mnohdy radši vůbec nevytahují a radši se věnují například make-upu nebo počítačovým hrám.

VIDEO: Youtuberce našli nádor. Operaci zveřejnila

Fotogalerie
8 fotografií