Okolo Vánoc hasiči často zasahují u požárů vzniklých kvůli svíčkám na adventních věncích. O tom, že takové svícení není zrovna dvakrát bezpečné, se přesvědčila i rodina Vítových. „Šli jsme spát a zapomněli na svíčku,“ přiznala na Instagramu blondýnka, která ještě pod dívčím příjmením Lutovská získala v roce 2009 titul Česká Miss.

Druhý den ráno teprve poznala, co se stalo. Neprobudila ji totiž jako obvykle dcerka Anetka (4), ale nepříjemné pípání hlásiče požáru. S manželem Jaroslavem Vítem (41) však všechno rázem vyřešili.

„To byl náš věnec, nechtějte vidět náš stůl a strop,“ pochlubila se s výsledkem na sociální síti blondýnka a jako důkaz připojila fotku, na níž na sněhu leží ohořelé a černé zbytky věnce. „A jéje. No, my to měli před rokem stejně,“ přiznal v komentářích zpěvák Václav Noid Bárta (37).

Modelka a moderátorka tak opravdu neměla zrovna pohodové svátky, na což sama i upozornila. Přesto byla ale samozřejmě ráda, že škoda nebyla tak veliká a hlavně se nikomu nic nestalo. „Ještě že máme hlásiče,“ oddechla si.

Letos o Vánocích se jí přitom stala ještě jedna nepříjemnost. Na vánoční procházce totiž zakopla o vlastní nohu a upadla. Obě kolena si pádem rozedřela až do krve. „A to jsem ještě neměla ani decku,“ dušovala se Iveta.

VIDEO: Jsem ráda, když můžu vypadnout z baráku, přiznala Iveta na muzikálu Ples upírů .

Video
Video se připravuje ...

Iveta Vítová: Jsem ráda, když můžu vypadnout z baráku! David Budai, Petr Soukup

 

Fotogalerie
55 fotografií