Nutno připomenout, že loni na jaře se Dominika dostala s otcem, který tehdy bojoval s rakovinou mízních uzlin, do sporu kvůli jeho rozhodnutí přepsat všechen majetek na manželku Ivanu (41). Hodně se jí to nelíbilo a na tátu se zlobila. Krátce nato se vrátila zpět do Finska k manželovi Timu Tolkkimu (51). Jeho maniodeprese se zmírnily a tím se jejich vztah srovnal.

Měla strach

Po loňském návratu do Finska jsem se nemohla otci několik týdnů dovolat! Prý měl blokované hovory. Měla jsem o něj strach,“ svěřila se až teď Dominika. Je tak další osobou, která otevřeně mluví o tom, že zpěvákovi někdo v telefonu blokuje telefonní čísla (on sám tvrdí, že to nedělá), aby se mu někteří lidé nemohli dovolat.

Stěžoval si

Nyní se celý příběh začíná vysvětlovat. Gott si loni v květnu na Bertramce postěžoval Blesku, že mu Dominika po návratu do Finska nevolá a že to nechápe. „S vámi komunikuje a mně vůbec nezavolá…“ prohlásil tehdy poněkud udiveně.

Pokud je pravda, že její číslo bylo v otcově telefonu zablokováno, proč jí nezavolal sám, když se mu neozývala? A kdo za údajnou blokací stál a na čas tak zpěváka izoloval od nejstarší dcery? „Pan Gott ani jeho manželka nikoho v telefonu neblokují,“ vzkázala Blesku mluvčí manželů Gottových Aneta Stolzová.

Karel Gott: Už ví, kdy se bude stěhovat zpátky na Bertramku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Už ví, kdy se bude stěhovat zpátky na Bertramku! FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií