Na listopadové premiéře filmu Milada netřímal v ruce jen sklenici vína, ale přidržoval jí i pohlednou zrzku. Podle zjištění Blesku mu garde dělala Háta Hlavatá (58), která je v uměleckých kruzích jako doma. Dokonce se dobře zná i s Bolkovou dcerou Aničkou (38), s níž vystupuje v divadle La Fabrica.

„Právě přes ni se zřejmě oba seznámili. Někdy jsou k vidění v kavárně na Malé Straně, protože ona tam má sídlo podnikání,“ napsal Blesku dobře informovaný zdroj. Hlavatá ale popírá, že by byli víc než přátelé. „To si tak lidi rádi říkají, ale není to pravda,“ řekla Blesku.

Přímo na její sociální síť ale jeden z kamarádů pod společný snímek s Bolkem připsal: „Už zase? Ono už ti to nestačilo?“ A sama zrzka mu na to odepsala: „Zase, zase a zase. Je to jedna velká zkouška, jak by řekl on…“ Blesku ale tvrdila, že jejich vztah je čistě přátelský. „Je to můj velký kamarád, stejně jako Chantal Poullain. Známe se už od mých sedmnácti let,“ vysvětlovala. „On mě náhodou pozval, protože občas nikoho v Praze nemá. My se takhle zveme navzájem. Marcelu spíš neznám,“ shrnula Háta. Matka Bolkových tří dětí – Jany (13), Františka Antonína (11) a Marianny (10) – se Blesku odmítla vyjádřit.

VIDEO: Můžu dál? Chantal Poullain se rozpovídala o svém vztahu s Bolkem Polívkou!

Video
Video se připravuje ...

Můžu dál? Chantal Poullain se rozpovídala o svém vztahu s Bolkem Polívkou! TV Barrandov

Fotogalerie
23 fotografií