Polívka si spolupráci se synem vychvaluje. "Když táta se synem něco dělají, tak se u toho většinou hádají. Ale naše hra vznikla radostně, poctivě a s námahou," řekl v rozhovoru pro časopis Týden Bolek. Nějaké konflikty ale proběhly... "Dva latentní byly, ale vyrovnali jsme je. Já větou: Pojď, dotáhneme to do premiéry, a když ti v tom nebude dobře..." "...tak to zahraje někdo jiný," dořekl za něj syn Vladimír. "Ne. Řekl jsem: Najdeme někoho, kdo tě zahraje. A druhá věta byla: Tatínku, já tě mám rád. Tím se to vyřešilo," tvrdí Polívka.

Před lety hrál hru Šašek a královna s Chantal Poullain, která je maminkou Vladimíra. "Šaška a královnu jsme hráli také v Londýně, kde s námi byl Vladimír jako dítě, a myslím, že z toho má trauma. Ležel v kolíbce a Chantal se k němu naklonila. Jenže už byla nalíčená jako královna. Začal brečet, o přestávce jsem se k němu naklonil namaskovaný i já," řekl Polívka se smíchem.

Vladimír Polívka ve šlépějích svých rodičů nechtěl jít a dlouho se tomu bránil. Nakonec také skončil u herectví a rozhodně netrpí nedostatkem talentu. Zahrál si ve filmech Poupata, v pohádce Řachanda nebo v seriálech První republika a Bohéma.

VIDEO: Co řekla Chantal Poullain o vztahu s Bolkem Polívkou?

Video
Video se připravuje ...

Můžu dál? Chantal Poullain se rozpovídala o svém vztahu s Bolkem Polívkou! TV Barrandov

Fotogalerie
25 fotografií