Kdo by čekal, že se zdvihne vlna nevole kvůli tomu, že prasklo, že má Karel Gott kromě své ženy Ivany vztah ještě s další ženou, mýlil by se. Fanynky milou kamarádku legendárnímu zpěvákovi naopak přejí. I když i pár peprnějších tvrzení by se v jejich reakcích našlo.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho ženy: Které prošly jeho…
56 fotografií

„I kdyby, tak co je nám všem do toho. Je to jeho věc, s kým si třeba hezky popovídá…,“ napsala smířeně jedna z Gottových fanynek. „No a co. Má kamarádku dobrou, které se může svěřit. Nevím, proč někdo nepochopí jen přátelský vztah s jiným pohlavím,“ divila se další komentující.

Video
Video se připravuje ...

Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let! Tereza Kühnelová

Pár komentářů se však sneslo i na adresu jeho manželky Ivany. „Karel Gott bude mít domácí vězení, Ivanka se naštvala, konec zdravotních vycházek,“ uvedla se smíchem jiná komentátorka a další se přidala. „Přála bych mu klidnou a rozumnou ženu po jeho boku, ale vybral si sám,“ uvedla.

VIDEO: Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

S celou kauzou přišel syn Petra Novotného Pavel Novotný. „Karel má oficiálně Ivanu, ale neoficiálně už velmi dlouho tráví svůj čas s jinou ženou, se kterou mu je velmi dobře, ke které se může uchýlit a která to s ním myslí dobře. Cítí k ní důvěru a je rád, že je milován. Jsem opravdu šťastnej za něj, že ji vedle sebe má, protože Ivana je dobrá pečovatelka, ale…“

Onou životní přítelkyní, o níž Novotný mluvil jen jako o »A«, je vystudovaná grafička Alice Kovácsová (51) – partnerka jiného zpěváka Ondřeje Havelky (63) a matka jeho dvou dětí, dcery Rozárky (20) a syna Huga (9)! Se Slavíkem se Alice seznámila v roce 1983 a deset let opravdu byla jeho láskou. Doprovázela ho na všechny akce, přespávala v jeho vile na Bertramce, slavila s ním Vánoce a dobře se znala s jeho dcerou Dominikou (44). 

Manželka Karla Gotta však už v minulosti nepřišla Alici na chuť. „Když si s Karlem začala, s oblibou si už tehdy četla jeho esemesky. Jednou tam našla zprávu od Alice. Karlovi nic neřekla, odepsala jí a podepsala se Ivana Macháčková. Když to potom Alice řekla Karlovi, okamžitě Ivanu donutil, ať jí zavolá a omluví se!“ řekl zdroj z okolí Gotta. V poslední době Ivanka navíc prý zakázala Karlovi přátelit se s Alicí úplně.

Fotogalerie
82 fotografií