Brunetka se ještě nedávno na Instagramu chlubila fotkou z koňského hřbetu a tvrdila, že má doma prince. Teď se ale ukázalo, že její život přece jen není úplně pohádkově růžový.

I slavná dvojice se totiž potýká s běžnými vztahovými problémy. Čím Vágner Elišku občas přivádí k šílenství? „Občas bych ho uškrtila. Třeba když si pokecá tričko při snídani a pak v něm klidně odjede na jednání. Nebo v lepším případě na natáčení,“ líčí na sociální síti Česká Miss 2008.

Další důvod k rozmíšce by prý mohli mít i kvůli focení selfie. „Nemáme normální fotky,“ postěžovala si totiž Bučková a zveřejnila jeden nevydařený pokus o společný snímek v romantickém objetí. Zatímco Jakub má hlavu otočenou na stranu, ona zas naštvaně krabatí obličej. „Tak mačkám na tři..Raz-dva-tři... Kuba: Jé, miláčku koukej, támhle běží srnka!“ popisuje modelka, jak se celé focení seběhlo.

„Ze života,“ doplňuje Eliška s nadhledem.  Sama dobře ví, že se jedná jen o malichernosti a důležitější je, že je dvojici spolu dobře a mají se rádi. „Ale stejně bych ho nedala. Je to můj poklad,“ vychvaluje svého miláčka na závěr.

VIDEO:  Eliška Bučková stále čeká na žádost o ruku: Když ji rybář požádá?

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková stále čeká na žádost o ruku: Když ji rybář požádá? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
60 fotografií