Dokonale padnoucí smoking, parádní lakýrky, perfektní účes. Karel Gott na Slavíku zářil. Při příjezdu ho ale musely podpírat manželka a ochranka. Co se dělo? „Pan Gott pouze lehce klopýtl o schůdek,“ řekla Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Pramenilo pak z toho jeho lehké pokulhávání, kterého si lidé v divadle všimli? Anebo se potvrzují některé spekulace, podle nichž zpěváka trápí bolesti levé (pravou má už 12 let umělou) kyčle? „Tyto spekulace zcela popírám,“ dodala mluvčí s tím, že při Gottově cestě na jeviště pro 42. slavíka bylo vidět, že svižně a zcela bez problémů vyšel schody.

VIDEO: Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil!

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Děkoval Bohu

Když Zpěvačka roku Lucie Bílá (51), která jako předávající nahradila nemocného režiséra Jiřího Menzela (79), vyhlásila Gotta jako Zlatého slavíka, Karel skutečně vyběhl na scénu jako srnka. „Děkuji Bohu, že mi dal druhou šanci,“ pronesl ve své děkovné řeči, kterou zcela netypicky četl z papíru a byl při její interpretaci trochu nejistý. Čtení ale mohl být záměr, jelikož Karel svá slova nesl v duchu: Poděkování voličům.

Večírek v sále

A zatímco většina hostů předávání Slavíků odešla po skončení přenosu do přilehlých sálů na skleničku a kus řeči, Karel zůstal s manželkou u stolu v sále, kde si povídali s kamarády – manželi Cikánovými, se kterými pravidelně cestují na dovolené – a s pořadatelem ankety Jaroslavem Těšínským (67) a jeho partnerkou Romanou.

„Sobotní galavečer jsem si s manželkou Ivanou užil slavnostně, ve skvělé společnosti mých kolegů a přátel,“ odpověděl Gott Blesku na otázku, jak se mu na Slavících líbilo.

VIDEO: Lucie Vondráčková se propadla na třetí místo a o Slavíkovi řekla: Je to povrchní soutěž!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková, která se ve Slavíkovi propadla: Je to povrchní soutěž! David Turek, Lukáš Červený

Výsledky ankety Český slavík 2017 najdete ZDE

Fotogalerie
257 fotografií