Vzpomínkový večírek ve Švandově divadle začal na jevišti projekcí hercových soukromých fotek a videí. „Můžete tady pít, ale nic nezničte. A nekuřte!“ nabádal herce ředitel divadla Daniel Hrbek (46). Po dojemném promítání šli všichni kolegu zapít. Pivo teklo proudem, kolovaly flašky zelené. Panákem oblíbeného moku Doktora od jezera hrochů nepohrdl nikdo z přítomných.

 

Líbal cizí!

Bouřlivák Michal Dlouhý ve sparťanském kloboučku navíc nenechal jednu sukni na pokoji! Nejprve se věnoval houslistce, která hrála na chodníku před divadlem, a pak koketoval s dalšími třemi ženami. Rozdal dokonce několik vášnivých polibků a pranic mu nevadilo, že na akci byla přítomná i jeho manželka Zuzana (40)!

Řídil po pivu

Po celý čas pil také pivo, půllitr nedal z ruky. Mezi druhou a třetí hodinou ranní pak popadl manželku a společně večírek opustili. Pořád s pivem v ruce usedl na místo řidiče a odjel. Řídil snad podnapilý, nebo cucal předtím nealko? „Dodržujeme standardy a máme úroveň, proto nealko pivo dostanete do skleničky od birellu a pivo do klasického půllitru,“ vyzvěděl Blesk v divadelním baru. V tom případě měl ale Dlouhého »krígl« s uchem k vysokým sklenicím na nealkoholické pivo daleko...

Hrihorij z Ulice: Potácel se nocí!

Mezi posledními odcházel nad ránem Alexandr Minajev (50) alias Hrihorij z Ulice. Byl natolik společensky unaven, že ho odmítli odvézt i řidiči několika taxi! Po několika neúspěšných pokusech se mu nakonec podařilo nasednout, hned několik aut se mu však muselo na poslední chvíli vyhýbat, když se motal po ulicích nočního Smíchova.

Video
Video se připravuje ...

Div nespadl pod auta! Opilý Minajev se po tryzně za Šmída (†47) sotva držel na nohou! Blesk

Hvězda Ordinace Morávková: Žal zaháněla kouřem

Dana Morávková (46) přišla za doprovodu manžela Petra Maláska (53) celá v černém. Do smíchu ale hvězdě Ordinace nebylo. Po decentním přípitku si na památku svého spolužáka z DAMU dala cigaretku na uklidněnou.

Opilý kuře Polišenská: Pila rovnou z flašky

Lucie Polišenská (31) byla stále jako opařená smrtí svého kamaráda a kolegy. „Dělali mu snad všechna vyšetření. Od jater a ledvin až po kosti,“ komentovala nevěřícně. Hvězda Ohnivýho kuřete se snažila přepít žal zelenou rovnou z flašky.

Videorozhovor s Michalem Dlouhým: Vdova po bratrovi už má nového muže! Je to skvělý chlap!

Video
Video se připravuje ...

Michal Dlouhý: Vdova po bratrovi už má nového muže! Je to skvělý chlap! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií