Radůza má s tureckým manželem dvě děti, syna Attilu (10) a dceru Asenu (8). Loni otěhotněla potřetí. Ale na podzim ji v lese pobodali sršni a nebýt manžela, který ji rychle odvezl do nemocnice, tak by to nepřežila. Bohužel přišla o dítě.

"Vůbec nejsem alergická na bodnutí hmyzem, ale tady jich bylo moc. Byla jsem celá oteklá. Bohužel to miminko nezvládlo. Další děti už mít nebudu," řekla Blesk.cz na křtu svého CD Studna v poušti zpěvačka. "Abych překonala blok, tak jsem šla na místo, kde mě pobodali. Paradoxní je, že se nám sršni usídlili na baráku. Asi je to můj osud," dodala Radůza.

Letos v lednu se rozvedla. "Důvody si nechám pro sebe. Nestýkáme se a je to dobře. Nového chlapa nemám a nevím jestli vůbec nějakého chci. Žiji sama s dětmi a je nám dobře," tvrdí muzikantka, která své potomky vzala i na křest.

I když to budou první Vánoce bez rodičů a manžela, tak se jich rozhodně nebojí. "Bude u nás družka mého otce, rodiče byli rozvedení, takže se rodina rozšířila o jejich nové partnery a jejich příbuzné," prozradila zpěvačka.

Fotogalerie
16 fotografií