Finálový večer České Miss se odehrál bez jejího majitele Martina Ditmara. Jeho partnerka a ředitelka soutěže tehdy jen naznačila, že je její partner v nemocnici. Ale, co mu je, nebo kde se léčí, odmítla komentovat. Až včera šla s pravdou ven.

"Zázrak. Bůh je všemohoucí a nic u něj není nemožné. Dnes jsou to přesně tři měsíce, kdy jsem Martina s velkými bolestmi vezla do nemocnice... urgentní příjem, akutní biliární zánět slinivky břišní, těžká forma s mnoha komplikacemi. Strávil více jak 2 měsíce na ARO v umělém spánku. Lékaři v čele s profesorem a primářem i jejich kompletní tým zdravotních sester odvedli úžasnou práci. Byly však momenty, kdy Martinovi moc šancí na přežití nedávali. Za jeho uzdravení se modlilo a modlí neskutečně mnoho lidí a modlitby byly vyslyšeny, DĚKUJEME. Martin všem moc děkuje za podporu, modlitby a energii, kterou jste mu posílali. I když má před sebou ještě dlouhou cestu, postupně se vrací do života, intenzivně rehabilituje a z prožitého zázraku má stejnou radost jako jeho nejbližší rodina a ošetřující lékaři," napsala na sociální síť Eva Čerešňáková a doplnila fotkou, kde s Martinem leží na lůžku. 

Eva s Martinem koupili Českou Miss před dvěma roky, ale jejich sen udělat z toho prestižní záležitost se rychle rozplynul, jako pára nad hrncem. Finálový večer se konal v Brně bez účasti televizních kamer některé celostátní televize. 

VIDEO: Krásná modelka odstoupila z České Miss: Nechci být cvičenou opičkou!

Video
Video se připravuje ...

Krásná modelka odstoupila z České Miss: Nechci být cvičenou opičkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Andrea Bezděková: Co si poslední Česká Miss myslí o nové soutěži? Markéta Reinischová, Petr Soukup