„Tu desku jsme připravovali v době, už když jsem byla těhotná a měla jsem trošku volnější tempo než obvykle,“ přiznala na křtu zpěvačka, která účinkuje i v muzikálech. V poslední době například ztvárnila jednu z titulních rolí v představení Bonnie a Clyde v Hudebním divadle Karlín, v Hybernii ji teď můžeme coby Bahiyu vídat v Iagovi Janka Ledeckého (55).

Nejvíc si ale užívá roli maminky, jelikož loni v červenci svému partnerovi, hudebníkovi Ondřeji Slukovi porodila holčičku Žofii. Ta v létě oslavila první narozeniny, přesto ji zpěvačka veřejnosti neukázala. Mluvit o ní jí ale nevadí. „Když se Žofinka narodila, jsem se naučila i víc hospodařit s časem, protože potomek vás to prostě naučí,“ popsala svou zkušenost.

„A podařilo se, deska je na světě, malá nebyla o rodičovskou lásku ochuzena, takže u mne úplná spokojenost,“ radovala se Dasha, vlastním jménem Dagmar Sobková. Té se podařilo tak dobře skloubit osobní a profesní život, že by si troufla i na pokračování ve stejném duchu. Další desku by prý klidně mohla natočit během druhého těhotenství. „No, možná ano,“ nebránila se tomu brunetka.

„Určitě bych ještě jednoho potomka chtěla, a když to tak vychází, tak proč by nemohla být i další sólovka. Je to tak, jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Uvidíme,“ dodala s nadějí Dasha. Té její sólovou prvotinu nepokřtil nikdo jiný, než sám Karel Gott (78), s nímž již mnohokrát spolupracovala. Sám Slavík se netají svým obdivem k ní a na akci vyrazil i přesto, že teď prožívá smutek kvůli smrti kamaráda Karla Štědrého (†80).

VIDEO: Zemřel Karel Štědrý (†80), pěvecká legenda, herec i kamarád Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Karel Štědrý (†80), pěvecká legenda, herec i kamarád Karla Gotta Blesk TV

Fotogalerie
68 fotografií