Několikrát týdně se objevují na společenských akcích, ale o domácnost se stará Dáda. Felix Slováček s milenkou Lucií Gelemovou ruku v ruce obrážejí party, ale přes den je muzikant u své manželky.

Vídáme se denně. Máme společný dům, kancelář, protože máme spolu agenturu a taky se u nás perou a žehlí jeho věci. Proč to nedělá jeho partnerka, netuším, ale oblečení je u nás,“ svěřila se Blesk.cz Dáda. I když Felix svou milenku už dávno netají, rozvádět se nechce. „Už jsem jednou podala žádost o rozvod, ale pak ji stáhla, protože manžel slíbil, že to ukončí. Nestalo se tak, přesto se rozvádět nechce. Mně je to jedno, já už si také žiji svůj život s přítelem,“ dodala Patrasová, která byla jednou z kmoter nového CD kapely Maxíci.

Naštěstí je Dáda v jednom kole, takže nemá čas řešit svého manžela. „Až do 30. prosince mám spoustu představení s dětmi a hraní v muzikálech. Jsem ráda, že dcera Anička připraví Vánoce, protože ji to strašně baví. Už teď začíná péct cukroví,“ pochlubila se herečka.

VIDEO: Patrasová rozvod zvažuje! Felix sešel, jde o jeho zdraví!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová rozvod zvažuje! Felix sešel, jde o jeho zdraví! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé. Markéta Reinischová, Jan Jedlička