„V životě i v televizním světě se věci mění v rámci vývoje velmi rychle a mívají svůj důvod. I Vy se o tomto konkrétním včas dozvíte. Nikdo se nemusí bát, že bych se neuživila. Mám muže, který se, přes jakoukoliv snahu o to nominovat ho na pražského elitního bezdomovce z Armády spásy, postarat umí a taky se skvěle stará. Já sama se podílím na projektech, které s televizí nesouvisí, je jich hodně a při své finanční gramotnosti mužů být doma klidně rok,“ dodala moderátorka.

Svým odchodem a následným vyjádřením Kateřina otevřela dveře spekulacím, zda s Tomášem Řepkou není těhotná. Její fanoušci si podivných nápověd v jejím oznámení všimli a neodpustili si otázky ohledně jejího těhotenství. Také už ve středu se na sociální síti doptávala ostatních žen, jaký by měl být věkový rozdíl mezi sourozenci s dodatkem, že má chuť pochovat si miminko.

Kristelová se veřejně dušuje, že ač by si Řepka společného potomka s ní moc přál, ona je zásadně proti. Jakékoliv odpovědi na její těhotenství se ale Katka vyhýbá. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ řekla Blesk.cz moderátorka. Těhotenství tak ani nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

VIDEO – Kateřina Kristelová: Druhé dítě už nechci!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

VIDEO – Kateřina Kristelová: Kde skutečně bydlí její milenec Řepka?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Kde skutečně bydlí její milenec Řepka? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
91 fotografií