Zamilované dvojice rády využívají volných chvil během pošmourného podzimního víkendu ke společnému výletu. Pokud se ubytují v luxusním hotelu s lázněmi a můžou si užívat společnosti jeden druhého, nic jim nechybí. Většina párů už ale o svých milostných zážitcích nepodává pravidelné zpravodajství na sociálních sítích.

Zato Řepka s Kristelovou s tím očividně nemají problém. Zatímco někdejší fotbalový reprezentant se držel zpátky a zveřejnil jen snímek, na němž je spolu s Katkou ve vířivce a ruku má majetnicky na jejím zadku, blonďatá moderátorka se rozjela daleko víc. Na jejím Instagramu si mohli její příznivci prohlédnout momentky z celého průběhu víkendu.

Kateřina sice vysvětlovala, že o rezortu hodlá napsat recenzi na blog, jenže se nechlubila jen fotkami snídaní či výhledem z pokoje, ale s klidným srdcem ukázala sebe i svého přítele oděné jen v bílých županech. Došlo i na snímky zamilovaných polibků a také menší parodii slavného selfie s Jágrem v posteli.

Na jednom snímku pak pro změnu bylo zachycené rozestlané a dost rozválené lůžko, jehož popisek prozrazoval víc, než by možná měl. Stál v něm známý latinský termín „corpus delicti“ neboli předmět doličný. Možná by se více hodilo „místo činu“, ovšem je jasné, že šlo o narážku na právě završené milostné hrátky. Chtěla snad Kristelová sex také zmínit v recenzi?

VIDEO: Dvojice si v limuzíně Blesku ve Varech stěžovala na přílišnou pozornost veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV

Je ale zarážející, že si tímto způsobem veřejnost pouští i do ložnice. Přitom se ona i její partner již několikrát nechali slyšet, že si chtějí zachovat své soukromí. „Ani jeden nestojíme o to, co se kolem nás teď děje, nechceme ten vztah prožívat takhle online a na očích všech,“ uvedla v rozhovoru pro Blesk TV Magazín Katka.

Tohoto rozporu ve filozofii Kristelové s Řepkou už si všimli i některé další známé tváře. Na svém Instagramu si do nich rýpla například hvězda Pojišťovny štěstí Nikol Štíbrová (30) a delší dobu už slavný pár tepe i provokatér Pavel Novotný (36), který si z nich utahuje na fanouškovské stránce na Facebooku. Podle něj Katka dokonce převzala kontrolu i nad Tomášovými profily na sociální síti. „Všimněte si fištrónu KK, která v roli Řepky píše ‚sem‘ namísto ‚jsem‘,“ rozjíždí Novotný jednu z mnoha svých teorií na Facebooku. 

Fotogalerie
51 fotografií