Obavy brunetku přepadly po návratu z dovolené na Slapech. „Přijela jsem do Prahy a říkala si: ‚Mně nějak rostou prsa, snad nejsem těhotná?!‘ Úplně mě to vyděsilo,“ přiznala v rozhovoru pro Exkluziv.

Jednalo se ovšem o planý poplach. Žádný přírůstek do rodiny se nekonal, Mahulena se jen na dovolené přestala hlídat a nabrala pár kilo navíc. „Pořád jsem měla na sobě plavky a tepláky,“ přiznala se k relaxu a svěřila se, že si to uvědomila až později. „Vůbec mě nenapadlo, že tloustnu. Začátkem září jsem pak hrála první představení v Činoheráku a nevešla se do žádného ze svých kostýmů! Nebyly mi sukně ani boty,“ líčila své problémy.

Návrat do práce ji naštěstí donutil přestat s lenošením. S divadelním spolkem Háta pod vedením Olgy Želenské (56) ji čekala řada představení a váha tak šla rázem zase dolů. Bočanová už je nyní se svými křivkami zase spokojená. Také se jí ulevilo, že přece jen není v očekávání. „Nejsem blázen, abych měla v padesáti miminko. To je úplný nesmysl,“ míní představitelka Milušky v Chalupářích.

VIDEO: Podívejte se, jak Mahulena vzpomíná na svou slavnou dětskou roli a natáčení Chalupářů.

Jeden potomek jí prý bohatě stačí. „Mám dost svých starostí… Zvládnout s mým pracovním vytížením organizačně pouze Máňu, to chce takové schopnosti, že už můžu produkovat hollywoodské velkofilmy,“ snažila se zlehčit situaci.

Pravda je, že péče o Márinku není jednoduchá. I když je jí už sedmnáct let, od narození trpí lehkou mozkovou dysfunkcí. Kvůli tomu se vyvíjí pomaleji než její vrstevníci. „Chce to samozřejmě obrovskou dávku trpělivosti, odvahy a lásky, ale pokroky dělá masivní,“ popsala kdysi pro Blesk Mahulena.

Ta navíc již dlouhou dobu žije bez chlapa, a tak se musí spoléhat hlavně sama na sebe. Prý toho ale nelituje. „Mně svobodný život, tím myslím bez partnera, v tom našem domě vyhovuje,“ dodala pro Exkluziv herečka.

VIDEO: Bočanová s dcerou v hračkářství: Vybraly něco?

Video
Video se připravuje ...

Bočanová s dcerou v hračkářství David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií