„Já a on ....Pouštíme draka v Divoké Šárce, je tam nádherně,“ napsala Míša na Instagram ke společné fotce s přítelem. Jenže ten stojí zády k objektivu, a tak jsou z něj vidět jen záda. Nejedná se však o nepovedenou momentku, ale o záměr. „Neukážu ho, je plachej,“ vysvětluje u příspěvku.

„Včera jsme s mým klukem pouštěli draka, dneska už si do krku pouštím horkej čaj,“ dodala u dalšího obrázku herečka. Ta už dříve prozradila, že si její milý nepřeje, aby byl veřejně známý. „To je moje paní Colombová. Jsme spolu dva roky a domluvili jsme se, že veškerá pozornost bude upnutá na mě. Není ze showbyznysu,“ prozradila před časem Blesku Maurerová s tím, že je šťastná. Partnera tak nebere ani do společnosti a i na fotkách se očividně snaží ho neukazovat.

Na starších snímcích s cvičením už se ale její tajemný přítel také objevil, tehdy ale pozornost od jeho obličeje odvedly jeho svaly a rovněž ohebnost, kterou spolu s Míšou předvedli. Tehdy představitelka kadeřnice Digi ze seriálu Ulice slíbila, že jeho podobu postupně poskládá. Zdá se, že nyní v tomto trendu pokračuje.

Nedávno se navíc podřekl také její syn. Novináři se totiž rusovlasé herečky ptali, jak s partnerem vycházejí její děti a jak ho oslovují. „Jménem, on není strejda,“ odpověděla Super.cz bývalá manželka podnikatele Milana Kožíška.

Její syn Josífek, který stal zrovna vedle ní, hned pohotově prozradil, o jaké jméno jde. „Michal,“ zahlásil, i když mu maminka rychle zakrývala pusu. Je tak klidně možné, že časem Míša či její dvojčátka prozradí i něco víc.

VIDEO: Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií