Míša Maurerová snad poprvé tají veškeré informace o svém partnerovi. „Tak jsme se dohodli hned na začátku. Že on bude součástí našeho soukromí, ale ne mé práce a šoubyzu. A oběma nám to vyhovuje,“ tvrdí herečka, která mlží i o tom, zda spolu sdílejí domácnost.

„Trávíme spolu spoustu času, ale vedle koho se každé ráno budím nebo kdo je v mé koupelně, si nechám pro sebe.“

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Michaela se osm let věnovala baletu, což je slušná příprava pro veškeré pohybové aktivity. „Vždy jsem toužila po partnerovi, se kterým bych tančila, ale stále ho nemám. A tak jsem mého přítele, který je netanečník, zapojila do párové akrobacie a oba nás to moc baví. Dokonce už i děti se zapojily, protože Pepa chodí na sportovní gymnastiku, tak už získává sílu,“ pochlubila se Blesk.cz Míša. „A třeba časem dojde i na ten společný tanec,“ dodala se smíchem.

VIDEO: Michaela Maurerová v talkshow: Opilecký polibek vyřešil krizi v manželství! Rozvod mě naučil mít se ráda a uživit své děti.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Maurerová v talkshow: Opilecký polibek vyřešil krizi v manželství! Rozvod mě naučil mít se ráda a uživit své děti. Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií