„3 roky, co odešel do kočičího nebe můj legendární kocourek Kvík. Ještě dnes mi chybí. Byl to PÁN,“ připomněla si u příležitosti Dušiček svého zesnulého čtyřnohého mazlíčka představitelka Mariky v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Dnes má na mazlení nejen dvě kočky Kiaru a Grace, ale i manžela Mikoláše Růžičku (38) a synka Tobiáše. Vždy to tak ale nebylo a herečka byla sama a toužila po společnosti zvířátka. „Pes bohužel nepřipadal v úvahu, protože někdy jsem v práci od rána do noci. Takže kočka byla správné řešení,“ vyprávěla.

Kvíka si prý jako koťátko v roce 2004 vyhlédla v útulku. Zaujal ji už na fotce na internetu, jelikož měla dojem, že si ho musí domů vzít právě ona, jelikož nikdo jiný by prý tak ošklivou kočku nechtěl.

Nakonec jí kocourek ukradl srdce, i když si s ním kromě hezkých chvilek Kerestešová užila i dost nepříjemných zážitků. Například ho musela sundávat ze střechy, kam se zatoulal. Jindy zase vyskočil na okno, ale uklouzl a spadl do svíček. Naštěstí tehdy neuhořel, ale kožich měl špinavý od vosku.

Vyznamenal se i na natáčení retroseriálu Vyprávěj. „Kvík se vyčůral v makeup autobusu, vys**l a vyčůral se v hotelu a dnes udělal strašidelné ho**o jak yetti v chatě! Já se za něj tak styděla. Pos**l a počůral vše, co se dalo! Puberťák, začíná smrdět jak zkažený terminátor,“ stěžovala si tehdy na Facebooku Andrea a omlouvala se kolegům, kteří ve smradlavém prostředí posléze museli natáčet.

VIDEO: Dramatické záběry z autonehody: Andrea Kerestešová Růžičková si ji v seriálu prožila, když byla v 8. měsíci těhotenství

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová prožila v 8. měsíci těhotenství seriálovou autonehodu. archiv TV Nova

 

Fotogalerie
60 fotografií