Na slavnostním otevření butiku se šperky se v jednom pražském obchodním centru sešla řada známých osobností. Třpytivé klenoty přišly okouknout například herečky Miluše Bittnerová (39) a Kristýna Kociánová (32) či modelky Iveta Vítová (34), Andrea Bezděková (23) a Kateřina Klausová (25).

Nechyběla dokonce ani hvězda muzikálu Ples upírů Natálie Grossová spolu s maminkou. Na obě dámy dohlížel Šárčin přítel Jiří Plincner (43). Moderátora a herce zná vdova pro expremiéru Grossovi už dlouhou dobu. Nejprve je prý pojilo jen přátelství, to ale později přerostlo v lásku. Dcerám se nejprve bála říct, že je zamilovaná.

Jiřího tak Natálka i její starší sestra Denisa považovaly jen za mámina kamaráda. „To, že jsou pár, tajila před dcerami a teprve před několika dny šla s pravdou ven. Bála se jejich reakce,“ prozradil Blesku v červnu zdroj z okolí Grossových. Dívky ale zprávu vzaly velmi dobře a měly radost, že je maminka šťastná. Od té doby už tak Plincner byl s Šárkou i na dovolené v Miami.

Teď pro změnu partnerku doprovodil do klenotnictví, kde se Šárka zajímala ze všeho nejvíc o prsteny. Jiří tak mohl nenápadně získat představu o jejím vkusu a možná se inspiruje a časem jí nějaký šperk či snad dokonce zásnubní prsten daruje. Tentokrát se ale zdálo, že zatím ten pravý nevybral. S plnými dárkovými taštičkami totiž odcházela jen Natálka.

VIDEO: Podívejte se na video z doby, kdy se Šárka Grossová objevila s partnerem poprvé na veřejnosti. Tehdy prý byli jen kamarádi.

Video
Video se připravuje ...

Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl! FTV Prima

Fotogalerie
89 fotografií