Herec, který se proslavil rolí prince v pohádce Tři oříšky pro Popelku, vyrazil do pražského Kaiserštejnského paláce na vernisáž malíře Joea Muczky juniora. Neváhal a vzal s sebou v podstatě celou svou rodinu.

Samozřejmě nemohla chybět jeho manželka Monika (31) a desetiměsíční syn Maxmilián, ale připojil se k nim dokonce i Pavlův nemanželský syn Pavel Dytrt. Toho Trávníček zplodil s herečkou a dabérkou Helenou Dytrtovou (55). „Ahoj, bráško! Jak se máš?“ zdravil svého malého sourozence mladík, který se před lety proslavil jako zrzavý chlapeček z reklamy na kečup.

Očividně tak mezi ním a rodinou jeho táty panují pohodové vztahy. „Rozumíme si, Pavel je šikovný kluk,“ potvrdila pak pro deník Aha! Trávníčková. „Jsem rád, že jsme jedna velká rodina,“ nezapomněl dodat herec, který má kromě Maxe a Pavla ještě syna Adama, s nímž se ale nevídá.

Přítomnost staršího syna se mu ostatně během večera ještě hodila. Když se totiž začal Maxmilián nudit, ujal se ho právě brácha a jal se s ním drandit v kočárku. Manželé Trávníčkovi tak měli alespoň pár chvil jen pro sebe.

VIDEO: Trávníček se počtvrté oženil! K oltáři přiletěl vrtulníkem! Co se nepovedlo?

Video
Video se připravuje ...

Trávníček se počtvrté oženil! K oltáři přiletěl vrtulníkem! Co se nepovedlo? Mirka Dvořáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií