„Děti jsou bohužel po mně. Měly období, kdy si říkaly, že by chtěly dělat stejné povolání jako já. Nechtěl jsem jim to zakazovat, ale zároveň jsem dělal maximum pro to, aby do toho nevstoupily,“ svěřil Blesku herec a moderátor Tvojí tváře.

Kromě Ester má Ondřej s bývalou manželkou, herečkou Kateřinou Lojdovou (40), ještě desetiletého syna Adama. Po rozvodu tráví s dětmi každou volnou chvíli a jezdí i na společné dovolené. Starší dceru teď ale Sokol nějaký čas nebude mít na očích. Ester totiž odjíždí studovat do ciziny! „Odjíždí, je to tak...“ prozradil Blesku posmutněle Ondřej.

„Jede na rok za mou sestrou do Kanady! Doufám, že se jí tam objeví taky jiný svět. Snažím se, aby děti měly co nejširší záběr, než se rozhodnou definitivně, co budou dělat,“ dodal moderátor, který má za oceánem rodinu. Jeho otec emigroval za totality do Kanady a Sokol vyrůstal bez něho. Komunikovali prostřednictvím dopisů a telefonátů. Na rodinu v zámoří ale, jak vidno, nezanevřel, dokonce tam má i bráchu, jenž je mladší než jeho syn! Díky kontaktům se zámořím umí Ondřej skvěle anglicky, a příležitostně se tedy věnuje i překladům divadelních her.

VIDEO: Ondřej Sokol: Jsem rád, že u filmu dostávají šanci i tak postižení jedinci, jako je Kohák.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol: Jsem rád, že u filmu dostávají šanci i tak postižení jedinci, jako je Kohák Tereza Kovářová

Fotogalerie
20 fotografií