„Jsem typ holky krev a mlíko, mám tvar přesýpacích hodin. Nikdy nebudu mít úplně ploché břicho. Na druhou stranu si myslím, že by žena měla mít ženské tvary, to ji dělá krásnou. Když ji má chlap za co chytnout,“ přesvědčuje Jitka sebe a své fanoušky. V novácké show Tvoje tvář má známý hlas ale platí spíše za nedochůdče, které by zlomil silnější poryv větru v pase.

Jakmile ji totiž maskéři omotali silikonem a vycpávkami, aby připomínala korpulentnější zpěvačku Meghan Trainor (24), porotci se do ní pustili. „Sice máš třicet kilo nahoru, ale není to vidět. Potřebovala bys tak osmdesát, aby se to na tobě nějak projevilo. Hlava je sice kulatá, ale nožičky máš jako hůlčičky,“ obuje se do ní v sobotu večer samozvaný prezident poroty Jakub Kohák(42).

„Je pravda, že máš o třicet kilo víc, takže v tuto chvíli máš tak čtyřicet pět,“ přizvukuje mu moderátor Ondřej Sokol (45). A porotce Janek Ledecký (55) tomu nasadí korunu úplně: „Přál bych ti, aby ti nezůstala ta kila, ale její smysl pro humor a nadhled, se kterým si ze sebe umí dělat srandu."

Vše o Tvoje tvář má známý hlas naleznete: ZDE!!!

VIDEO: Jitka Boho Válková: Čekala dvojčata, ale jeden plod potratila!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho Válková: Čekala dvojčata, ale jeden plod potratila! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
29 fotografií