Druhý ročník galavečera měla na starosti produkční agentura Martina Franceho (53). Ovšem řada lidí se shodla na tom, že organizace akce neproběhla hladce. Naopak se vyrojilo hned několik problémů. Jeden z nich podle Margity spočíval v orchestru, který většinu pěveckých vystoupení doprovázel.

Big Band Českého rozhlasu pod vedením Vlada Valoviče prý podcenil přípravu. „Šlo o to, že orchestr nebyl absolutně připravený a nehrál píseň tak, jak měl,“ vysvětloval operní pěvec a jeho slova potvrdila dokonce i osoba ze zákulisí večera.

Jak prozradil webu Bleskově.cz, hudebníci na zkoušce neuměli žádnou z Margitových písní a dokonce s sebou neměli ani noty, které jim poslal. „Byl hodně, ale hodně naštvaný a chtěl z generálky odejít. Přemlouvali ho tam další účinkující, včetně moderátorek večera, aby zůstal. Že si lidi koupili lístky a že se zvlášť na něj těší.“

Umělec se nakonec nechal obměkčit a skutečně vystoupil. Ovšem bez orchestru. „Jel jsem si domů pro vlastní hudbu, protože jsem s těmi hudebníky odmítl vystupovat. Tohle jsem ještě nezažil,“ zuřil pro Expres.cz Štefan. „Nechci se k tomu jakkoli vyjadřovat. Z naší strany tam nedošlo k žádnému pochybení,“ řekl stručně Martin France.

VIDEO: Štefan Margita o zpívání: Diváky musí umět překvapit.

Margita s ním ale nesouhlasí a tvrdí, že se jistě muselo jednat právě o chybu produkce. „Ta zajišťovala orchestr! Pár dní předtím jsem stejné písně zpíval a tohle se opravdu nestalo, bylo to bezchybné,“ dodal zpěvák, který platí za velkého gentlemana, kterého jen tak něco nerozhází.

Podle diváků byl ostatně během akce problém i s ozvučením, kvůli němuž nebylo rozumět většině pěveckých hostů a občas ani moderátorkám večera, Marii Retkové (61), Haně Heřmánkové (54) a Marii Tomsové (65).

Další údajný trapas se měl přitom týkat právě jich a jejich garderoby. Původně jim měla jistá návrhářka připravit krásné róby, ovšem ty prý byly nepoužitelné a moderátorky, kterým nepadly, je odmítly. „Všechno jsme zvládly a vždycky se najdou drobnosti, to se občas stane, ale důležité je, že byli diváci spokojení… a že se pomohlo dobré věci,“ popřely však pro Bleskově.cz dámy zvěsti o jakýchkoli potížích.

Jak naznačily, část výtěžku z akce měla jít na charitativní účely. Ostatně během večera byl předán šek v hodnotě 64 tisíc Kč na podporu boje proti rakovině prostaty. Jenže některé částka zarazila. Z každé vstupenky šlo na charitu údajně sto korun. Tím pádem ale muselo být prodáno pouze 640 vstupenek.

VIDEO: Štefan Margita o dítěti Zagorové: Bylo to velké zklamání!

Video
Video se připravuje ...

Štefan Margita o dítěti Zagorové: Bylo to velké zklamání! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
34 fotografií