Tenorista, který má zkušenosti s působením na nejslavnějších světových operních scénách (například La Scala v Miláně či Covent Garden v Londýně), se nedávno dočkal zlaté desky. Nyní o něm navíc byl natočen i časosběrný dokument Pocta Štefanovi Margitovi.

Slavnostní premiéra snímku režiséra Martina Kubaly proběhla na Nové scéně Národního divadla a Margita na ní samozřejmě nemohl chybět. Dorazil v doprovodu své manželky, zpěvačky Hany Zagorové (71).

Ta ale musela během večera sledovat, jak je její muž obletován ženami. Dostalo se mu nejen objetí i něžného pohlazení na tváři od brunetky Dany Morávkové, ale pevně se tiskl i k blondýnce Lucii Borhyové.

Zdálo se ale, že známé zpěvačce nic z toho nijak zvlášť nevadilo. Ostatně s druhou ze jmenovaných krásek se radostně přivítala i ona. Hanka se Štefanem ji totiž berou jako člena rodiny. „Lucku máme s Haničkou jako vlastní,“ uvedl již dříve zpěvák. Lucie, kterou manželé znají už od jejího dětství, jim tak do jisté míry nahradila dítě, jež spolu nikdy nemohli mít.

VIDEO: Štefan Margita o zpívání: Diváky musí umět překvapit. 

 

Fotogalerie
40 fotografií