Zpěvák na akci Blesku prozradil, že jeho fenka Stella (7) pořád chodí na výcvik k ředitelce centra Helppes. Před časem složila canisterapeutické zkoušky a teď si připsala další úspěch. „Se Stellou za paní Daušovou pravidelně dojíždíme, protože ji cvičení baví a dokonce vyhrála i soutěže v poslušnosti. Znovu se tedy potvrdilo, že poslouchá toho, kdo je důsledný. Zatímco já si naivně myslím, že si jí získám pamlsky od řezníka,“ řekl Blesku usměvavý Gott.

„Byl jsem několikrát svědkem toho, jak probíhá cvičení asistenčních psů, kteří poté velmi aktivně pomáhají osobám s různým typem postižení. Vždy mě fascinuje, jak cvičitelé umí pejska naučit speciálním povelům, nad kterými mi často zůstává rozum stát. Jako například dokážou otevřít dveře nebo vyndat prádlo z pračky,“ dodal slavík.

Z výcvikového centra Helppes v Motole odvezl Gotta jeho řidič Daniel Josefi  rovnou na letiště v Ruzyni. Z terminálu 3 odletěl Karel po poledni soukromým speciálem do Hatí na jižní Moravě, kde odpoledne otevře muzeum jukeboxů.

Fotogalerie
13 fotografií