Nedávno se s bývalou porotkyní z Tvoje tvář má známý hlas vyfotila zpěvačka Lucie Bílá (51), teď ji vystřídal pro změnu její exmanžel Noid. Jelikož se bude po boku Lucie i Ivy objevovat na jednom jevišti v muzikálu Sestra v akci, nebylo by na jeho selfíčku s kolegyní vlastně nic divného.

Jenže dvojice si k fotce vybrala poněkud netradiční lokalitu – magistrát. Zde se přitom často konají i svatební obřady, čehož zpěvák s herečkou využili ke svému žertíku. „Proč jsme asi spolu na magistrátu?“ ptala se na Instagramu Pazderková, zatímco Bárta spekulace rozvířil ještě víc popiskem: „Svatební zvony už bijí.“

Ve skutečnosti se ale žádná svatba nekonala, umělci zde měli pouze zařizování kvůli akci Karel Hašler Open Air, která má na konci září připomenout 75. výročí úmrtí známého písničkáře. Někoho tím možná opravdu napálili, ale většina lidí správně odhadla, že jejich sňatek to stejně být nemohl.

Vašek je totiž stále ženatý s modelkou Gábinou Dvořákovou (28), i když jsou v rozvodovém řízení. Kromě toho se údajně nedávno zakoukal do tanečnice Elišky Grabcové. Iva je zase šťastně zadaná s postprodukčním koordinátorem Hynkem, s nímž se seznámila během natáčení Tváře. Svatbu si vyzkoušela ostatně již dvakrát, s hercem z Ulice Lubošem Veselým (55) a posléze s komikem Lukášem Pavláskem (39).

Kromě toho o Noidovi je známo, že má slabost hlavně po brunetky. Kromě nejnovějšího úlovku měly tmavé vlasy také jeho dvě manželky, bývalá snoubenka Eliška Bučková (28) i houslistka Andrea Jiskrová (31), u níž prý zaháněl smutek po rozchodu se ženou Gábinou.

VIDEO: Noid prozradil, že zamilovat se ještě nestihl! Je prý ženící typ!

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
61 fotografií