Před lety řekla Iva ANO hereckému kolegovi Luboši Veselému (55), kterého televizní diváci můžou znát především coby profesora psychologie Jana Kostku v Ulici. V nováckém seriálu se oženil s o mnoho let mladší Lídou Farskou v podání Jany Birgusové (33), také v reálu byl mezi ním a jeho ženou určitý věkový rozdíl.

„Poznali jsme se během představení v Divadle v 7 a půl. Iva byla tehdy na škole, a protože tam hráli její spolužáci z brněnské JAMU, tak se na to chodila dívat,“ popisoval webu Expres.cz Veselý s tím, že už od té doby uběhlo přinejmenším 10 let. „Bylo to divoké období. Tenkrát se dost pilo a pořádaly se večírky po představení. Iva tam chodila se spolužáky, a tak to vlastně vzniklo,“ vzpomínal s nostalgií.

Rok po seznámení dvojice svůj vztah stvrdila manželstvím, jenže o další rok později už bylo zase všechno jinak. „Iva dostala nabídku na Fidlovačku, takže jsme vlastně už rok poté, co jsme se stali manželi, bydleli odděleně,“ uvedl Luboš, který zůstal v brněnském bytě Pazderkové, zatímco ona se přestěhovala do metropole.

„Viděli jsme se pak třeba jen dvakrát nebo třikrát do měsíce a často jen na otočku, takže jsme spolu de facto nežili, ani jsme nefungovali jako partneři,“ dodal herec o důvodu krachu dávného vztahu. K bývalé ženě necítí žádnou zášť, naopak ji považuje za citlivou a inteligentní ženu. Dnes je šťastný po boku Bohdany Pavlíkové (40), která také hraje v Ulici. Její postava Jindra čeká dítě s Bedřichem Liškou v podání Adriana Jastrabana (48).

Iva známá svými výstupy v roli blbé blondýny se zatím znovu neprovdala, v současnosti chodí s postprodukčním koordinátorem Hynkem. Seznámila se s ním během natáčení Tváře, kde v první řadě působila jako soutěžící, v dalších dvou pak coby koučka a porotkyně. Do čtvrté sezony už se ovšem nevrací.

VIDEO: Iva Pazderková jako Pink v Tvoje tvář má známý hlas

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Pink archiv TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií