Maminka Jitky Čvančarové dlouho bojovala s nemocí, kterou léčila v Ústavu hematologie a krevní transfuze. Svůj boj však 15. července prohrála. Herečka jí teď poslala srdceryvný vzkaz.

Tolik tě miluju, maminko moje, a tolik obdivuju! Srdečná, statečná, veselá, přátelská, hřejivá, přímá, silná, láskyplná, lidská, milující, tak krásná duše. Maminko, bojovala jsi tak dlouho a tak statečně! Ze světla jsme vzešli, do světla se vracíme...,“ napsala herečka na sociální síť.

A přiznala, že stále cítí obrovskou bolest. „Je to moc, moc těžké a ještě to těžké bude. Moc mi chybíš, maminko moje. Držely jsme se za ruce, do Tvého posledního nadechnutí. A já na Tebe myslím s každým svým nadechnutím. Myslím a miluju. Tak snad se už teď držíte za ruku zase s tátou,“ doplnila Čvančarová v dojemném vzkazu a zároveň poděkovala lékařům, kteří se o ni poslední rok intenzivně starali.

Jitku bohužel v posledních rocích provází více úmrtí blízkých, než by se dalo unést. Nejdříve jí zemřel tatínek, pak potratila své druhé miminko a nyní jí zemřela maminka. Snad se na ni brzy štěstí zase usměje.

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

VIDEO: Jitka Čvančarová: Proč pořád nosí jedny šaty?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Proč pořád nosí jedny šaty? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií