Vybrat dárek pro Gregorovou je asi docela oříšek, její zajíček tentokrát ovšem zabodoval. Svou partnerku vyvezl autem k Balatonu. „Je tu nádherně a taky krásné počasí, tak proč bych lítala někam k moři,“ chválila herečka pro Aha! Ondřejovo rozhodnutí odjet k tzv. „maďarskému moři“.

Ostatně létat se bojí, a tak je pro ni cesta autem rozhodně příjemnější variantou. „Dostat mne do letadla je takové malé umění. Mám z těch strojů opravdu strach,“ svěřila se. „Je to sice delší, ale mám pocit, že je to bezpečnější,“ doplnila Hana, která cestu dostala jako dárek k pětašedesátinám.

Nejprve byla zaskočená, teď má ale radost. S Koptíkem je opravdu šťastná. „Všichni si myslí, že je se mnou, aby mne využíval. Nikoho nenapadlo, že by mě mohl opravdu milovat. Tak se podívejte, jak mě rozmazluje,“ vzkázala Gregorová všem, kdo jí lásku nepřál.

Kolouška si už dokonce nastěhovala do domu v Říčanech, který si pořídila s manželem Radkem Brzobohatým. Poté, co legendární herec zemřel, se dlouhou dobu chtěla domu zbavit. Nakonec ale sama uznala, že tu má s přítelem ideální zázemí a soukromí, jakého by se jí v Praze nedostalo.

VIDEO:  Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií