Herečka si narozeniny užila stejně jako zatím podstatnou část letošního léta. „Je to snad poprvé, co nemám o prázdninách žádné natáčení,“ svěřila se Gregorová spokojeně.

„Užíváme si u bazénu,“ prozradila herečka. „Je nádherné léto, tak nevidím ani důvod někam jezdit,“ dodala v obsáhlém rozhovoru pro Nedělní Blesk. Do Říčan naopak sezvala na neděli rodinu a několik desítek přátel, aby s ní oslavili její 65. narozeniny.

Vedle sousedů z Říčan a kolegů, jako jsou Petr Vágner (39), Jaroslava Obermaierová (71), Irena Máchová (35) a Karel Hábl (81), dorazil také expremiér Petr Nečas (52) s manželkou Janou (53). A nechyběly ani její děti Rola Brzobohatá (37) a Ondřej Gregor Brzobohatý (34) s manželkou Taťánou Gregor Kuchařovou (29).

Původně přitom herečka plánovala, že dům v Říčanech prodá. „Všechno tam na mě po smrti Radka padá,“ říkala ještě v roce 2016. Našla si byt v centru Prahy u Karlova náměstí, ale po roce se ráda znovu vrátila na venkov, kde má velmi opečovávanou zahradu a bazén. Mají tady s Koptíkem dokonalé soukromí a mohou si bez očí zvědavců užívat jeden druhého.

VIDEO: Gregorová s mladším přítelem: Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová s mladším přítelem: Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu! David Turek, Jan Jedlička

VIDEO: Gregorová o seznámení s Ondřejem (31): Přišel jí seštelovat internet!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová (63) o seznámení s Ondřejem (31): Přišel jí seštelovat internet! David Turek, Martin Hykl

Fotogalerie
52 fotografií