Šefrnová je česká herečka, moderátorka a scenáristka. Její knihy byly přeloženy do pěti jazyků a úspěšně se prodávají i v zahraničí. V doktorském studiu zkoumala podmínky k herectví USA vs. ČR. Její výzkum se stal prvním na světě svého druhu a chystá se rovněž k vydání. Pro Českou televizi napsala třeba scénář k jejímu nejúspěšnějšímu porevolučnímu Silvestru 2011.

Proto nečekala, že u Mistra narazí hlavou do zdi. „Je to přesná sociologická sonda o naší generaci z českého hereckého prostředí,“ popisuje Šefrnová knihu Holka drzá, kterou chystá k vydání a v níž líčí své zážitky. Gottovi prý text příslušné kapitoly poslala, protože ho o svém záměru chtěla informovat. Jeho mluvčí Aneta Stolzová prý s Gottem text konzultovala a zamítla ho. „Po důkladném zvážení bych chtěla požádat, abyste ve své knize nepoužívala postavu spojenou se jménem Karla Gotta, ani osobu Karla Gotta jako takového,“ napsala Stolzová. Na další dotazy, proč se Gottovi zmínka nelíbí, už prý nereagovala.

„První chlap, kterej mě kdy odmítnul, a zrovna Gott. To je strašný. Já tu teď sedím a vůbec nevím, co bych jako s tou knížkou dělala, když mi najednou vypadne prostředek,“ postěžovala si Šefrnová na sociální síti.

Co Gottovi vadilo? Tahle vzpomínka!

Kde se vzal, tu se vzal, stál sám Mistr. (Tedy sám. Sám nebyl. Vedle něj stála tehdy ještě jeho přítelkyně, dnes už manželka.) Pavel se otočil a představil nás. Karel Gott se na mě usmál božským úsměvem a podal mi ruku. Manželka si ho čapla za tu druhou a odvedla do auta. Dokonáno jest! To byl ale večírek! My s Pavlem jsme odtamtud běželi šťastní jak malé děti a rukou ve výskoku práskali do hvězd na noční obloze. Kdo mohl tušit, že za pár let bude tuhle práci dělat s jejich odrazem na zemi?! Pavel dobře věděl, že tohle je ten správný moment. Chytil mě kolem pasu a zeptal se: „Můžu tě políbit?“ – „Můžeš. Ale prosím tebe hlavně opatrně, abys mi omylem nesáhl na to místo, kde se mě dotknul Karel Gott. Tam už se mě nikdy nikdo nesmí dotknout! To už je jenom jeho….“ Tu ruku jsem pro jistotu celou dobu držela nad hlavou.

Fotogalerie
40 fotografií