Ještě nedávno herec ze seriálu Vyprávěj či pohádky Tři bratři nechtěl prozradit, zda má známost, či ne. Teď už ale přestal dělat zbytečné tajnosti a společně s hvězdou Ordinace vyrazil na dovolenou.

Nepředstavujte si ale žádnou romantiku na pláži, jelikož Zdeněk a jeho láska si totiž na záda hodili krosny a odjeli do Budapešti na hudební festival Sziget. Zamilovaná dvojice dokonce na sociálních sítích zveřejnila z festivalu společnou fotografii, na níž se drží za ruce a šťastně se usmívají.

Éterická herečka s polskými kořeny ale přece jen nechce nic zakřiknout, a proto o novém vztahu zatím příliš nemluví. „Se Zdeňkem už se známe déle, vztah tak nějak přirozeně vyplynul a máme se hezky,“ přiznala ale pro televizi Nova Simona, která se dřív živila i modelingem.

Krátce také popsala, čeho si na Zdeňkovi nejvíce cení. „Rozumíme si, máme podobný smysl pro humor a všechno je tak, jak má být,“ svěřila se představitelka Emy Rytířové v Ordinaci v růžové zahradě 2 a dodala: „Vážně nerada mluvím o svých vztazích, nechci se chlubit.“

VIDEO: Jak Zdeněk Piškula ve Varech mlžil o přítelkyni…

 

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Piškula: O přítelkyni stále mlží! Ale zájem je o něj obrovský! Blesk TV

Fotogalerie
36 fotografií