Hollywood má rozvod Angeliny Jolie (42) a Brada Pitta (53), u nás podobným způsobem probíhá bouřlivý rozchod muzikálového zpěváka Noida se ženou. V obou případech podala žádost o rozvod žena a svého chotě osočila ze závislosti na alkoholu a drogách. Zatímco americké hvězdy již údajně našly znovu společnou řeč, v případě českého páru k žádnému usmíření (alespoň zatím) nedošlo.

Ovšem rozhádaní manželé se přece jen v něčem dokázali posunout. Rozhodli se využít služeb mediátora, tedy člověka, který řeší mimosoudní spory a oběma stranám pomáhá komunikovat a hledat společné řešení. „To se všechno plánuje. Na jedné schůzce už jsme byli a další bude někdy v září,“ přiznal pro Super.cz Bárta, který už teď zase smí vídat svou dceru Terezku (2), kterou mu podle jeho tvrzení modelka Gábina dřív nechtěla svěřovat.

„Už jsem z toho unavený. Myslím, že to není příjemné pro nikoho z nás, ani pro mě, ani pro Gabču. Chtěl bych říct, že je mi líto, že se nedokážeme domluvit jako dospělí lidi,“ postěžoval si zpěvák, kterého prý spory o dítě velmi trápily. „Ať už se mezi námi stalo cokoli, stalo se, to se nedá nic dělat, tak jsme rodiče a oba stejně dobří. A Terezka by si zasloužila oba,“ nechal se slyšet Noid, kterého mrzí, že dceru dlouho neviděl.

„Nebyli jsme spolu nikde na prázdninách, to bohužel nevyšlo. Už je to déle, co jsem ji viděl,“ připustil. „Ale budu ji mít v sobotu, až do neděle,“ dodal vzápětí s nadějí v hlase. Dokonce už na víkend vymyslel i plán. „Strašně se těším, půjdeme spolu do dětského koutku, kde je taková klouzačka, už na ní umí jezdit sama. Pojedeme i za bratranci a za sestřenicí,“ líčil Vašek.

Náhradu za manželku si prý ještě nenašel. Dříve se spekulovalo o vztahu s půvabnou houslistkou Andreou Jiskrovou (31), ale údajně se spolu scházeli jen kvůli společnému projektu a už několik měsíců se vůbec neviděli.

Kvůli pracovnímu vytížení zpěvák ostatně na nic takového nemá ani čas. „Ráno vstanu, jdu do fitka, pak zkoušíme muzikál Madagaskar nebo Sestra v akci, potom jdu zase do posilovny,“ tvrdí zpěvák, pro kterého je cvičení zřejmě ventil. „Když přijdu domů, tak jen padnu. Ani mi nestihne být moc smutno, nemám ani energii na to, abych si s někým povídal,“ dodal pro Super.cz posmutněle.

VIDEO: Noid o návratu ke Gábině: Už mi jde jen o dceru!

Video
Video se připravuje ...

Noid má novou holku: Návrat ke Gábině? Už mi jde jen o dceru! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií