Vondráčková loni v zámoří natočila romantickou komedii s názvem Perfect Kiss (Perfektní polibek). Měla štěstí, když ji do filmu doporučila další česká rodačka, herečka Martina Adamcová alias četařka Babinčáková v Tankovém praporu. I když si Lucie důvěru svých kolegů nezískala okamžitě, nakonec se jí to podařilo a v hlavní roli snímku, který by měl přijít do kin letos o Vánocích, doslova zazářila.

Manželka hokejového útočníka Tomáše Plekance (34) měla pocit, že jí film pomůže nastartovat kariéru a přinese jí tak další kšefty. Jenže nabídky se nehrnuly, a tak herečka musela potupně vyrazit na zdlouhavé konkurzy. „Castingy probíhaly velmi dlouze a velmi zevrubně,“ svěřila deníku Aha! Lucie s tím, že námaha nakonec přinesla ovoce.

Fotogalerie: Lucie Vondráčková (36): Její proměny a…
75 fotografií

Obstála totiž v konkurenci řady kanadských kolegyň a díky tomu si zahraje v novém filmu Lost In Limbo. Slovo limbo má v angličtině více významů, jedním je známý tanec, při němž se v záklonu podlézá co nejvýše nastavená tyč. Zadruhé pak slovo popisuje místo mezi nebem a zemí. „Já jsem sama nevěděla, jestli utáhnu celý film a ještě v cizím jazyce. Ale asi usoudili, že ano,“ uvedla Vondráčková.

VIDEO: Lucie Vondráčková o životě v Kanadě, manželovi a dětech.

Snímek vypráví příběh dvou psů, kteří mají být utraceni kvůli novému zákonu, jenž zakazuje chov pitbulů. Z útulku ale utečou a zachrání je česká turistka, která do Kanady přijela kvůli velkému dědictví. Právě tu ztvární Lucie. „Dostala jsem hlavní roli, hezky napsanou a šťavnatou postavu a těším se na to,“ dodala s nadšením.

Fotogalerie
42 fotografií