Stačilo jen, aby se jeden z největších fešáků Hollywoodu Brad Pitt přestal utápět v alkoholu. „Rozvod se nekoná. Ani jeden z nich neudělal nic proto, aby se to někam posunulo, a nikdo si ani nemyslel, že by udělali,“ řekl zdroj z magazínu US weekly.

Hlavním důvodem hádek a následného rozchodu bylo právě pití Brada Pitta. „Nepamatuji si den, co jsem odešel ze školy, že bych nechlastal nebo si nedal jointa nebo něco jinýho,“ řekl herec časopisu Men´s lifestyle.

„Ve chvíli, kdy jsem založil rodinu, všeho jsem nechal, jen ne chlastu. A víte, loni se staly věci, se kterými jsem se nedokázal vyrovnat. Chlastal jsem opravdu hodně. Najednou se z toho stal problém,“ přiznal Pitt.

Nakonec se ale umoudřil a alkoholu se vzdal. A jak se zdá, má velkou naději své manželství s Angelinou Jolie zachránit. „Věděl, že má problém, který musí vyřešit. A to bylo vše, co po něm ona chtěla,“ vysvětlil zdroj s tím, že Angelina dokonce pronesla, že pokud Brad prokáže, že je schopný a ochotný věnovat se rodině, vezme ho zpátky na milost.

 

Video
Video se připravuje ...

Nový trailer k filmu Spojenci (2016) Youtube.com

Fotogalerie
20 fotografií