Afrika by se mohla mnohým zdát jako kraj nebezpečný a nevhodný na dovolené. Není to tak. Herečka Veronika Arichteva se po boku svého manžela vydala do Tanzanie a své fanoušky zásobuje jednou fotkou za druhou.

ŠŤASTNÁ. Je to tu neuvěřitelný. A to jsem skoro ještě nic neviděla. Dneska jsme se přesouvali z Kilimanjara do Ngoro Ngoro. Cesta v jeepech trvala asi pět hodin. Z toho jsem tak dvě hoďky prochrápala na Bisiho koleni, ale i tak jsem viděla vesnice Masajů, zatim teda jen z okýnka. Hrozně se těším na ty malý pižlata v uniformách, který chodí ze školy, jak je znám z těch filmů o Africe nebo dokumentů. Přivezla jsem jim sladkosti. Na propisky a barevný pastelky jsem zapomněla. Prej by jim udělaly velkou radost, potřebují je do školy. Ale pár propisek jsem nakradla v hotelu ve Vídni. Asi víc jak na zvířata se těším, až za nima půjdem do školy. #tansania #verunamalydobrodruh #happyjakdvagrepy @ck_go_afrika

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev),Čec 21, 2017 v 10:08 PDT

"Je to tu neuvěřitelný. A to jsem skoro ještě nic neviděla. Dneska jsme se přesouvali z Kilimanjara do Ngoro Ngoro. Cesta v jeepech trvala asi pět hodin. Z toho jsem tak dvě hoďky prochrápala na Bisiho koleni, ale i tak jsem viděla vesnice Masajů, zatím teda jen z okýnka," popsala svým fanouškům krásná herečka a přiznala také, na co se nejvíc těší.

"Hrozně se těším na ty malý pižlata v uniformách, který chodí ze školy, jak je znám z těch filmů o Africe nebo dokumentů. Přivezla jsem jim sladkosti. Na propisky a barevný pastelky jsem zapomněla. Prý by jim udělaly velkou radost, potřebují je do školy. Ale pár propisek jsem nakradla v hotelu ve Vídni. Asi víc jak na zvířata se těším, až za nimi půjdem do školy," dodala herečka, která se s radostí věnuje dobročinnosti i u nás v Česku.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda První republiky Arichteva: Těhotná jen tak nebudu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií