Magnusek se svou partnerkou žije už patnáct let a mají dvě velké děti, dceru a syna. "Já jsem po Gábině koukal snad od svých patnácti. Vždycky jsem ji někde potkal ve městě a hrozně se mi líbila. Jednou jsem se s ní setkal u doktora a zcela na »drzovku« jsem ji oslovil, že točím takový amatérský film v Náchodě a že bych ji rád obsadil. Od té doby jsme spolu, i když kameru viděla až o šest let později," prozradil v rozhovoru pro Haló noviny režisér.

14 let spolu žili na "psí knížku", až letos se rozhoupali a řekli si ANO. Svatba se konala v Ratibořicích v hereckém domě Viktorka. "První svatba ve Viktorce a to přímo pana majitele. První vlaštovky z krásné pondělní svatby pana režiséra a krásné Gábiny! Bylo mi ctí zachytit jejich velký den a být jeho součástí!" okomentovala snímky fotografka Zdenka.

A jak už to u režisérů bývá, tak si Tomáš svou svatbu dokonale zrežíroval. "Dlouho jsem to připravoval potají. O svatbě do poslední chvíle nevěděla moje žena ani děti. Dozvěděla se o to až pět dní před svatbou," pochlubil se Blesk.cz Magnusek.

Nevěsta byla v krásných bílých šatech s volánovou sukní, která vepředu odhalovala nohy. Gábina si přála mít šaty jako hrdinka seriálu Divoký anděl Natalia Oreiro.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií