Když její manžel, expremiér Stanislav Gross (†45), v dubnu 2015 podlehl amyotrofické laterální skleróze (ALS), zhroutil se jí svět a všechny nápadníky striktně odmítala.

„Po nějaké době se jí i dcery začaly snažit někoho dohodit, jenže Šárka byla zatvrzelá a všechny odmítala,“ svěřil Blesku kamarád Grossové. Upnula se na dcery a svůj osobní život odstavila na druhou kolej. Bylo pro ni nepředstavitelné přivést domů nového muže. Jenže ony to vnímaly trochu jinak.

„Žádné dohazování nemá cenu, máma je té povahy, že pokud sama nechce, tak s ní nic nehne,“ svěřily před časem Natálka s Denisou. Podle informací Blesku přitom měla Grossová největší strach právě z toho, co na »náhradního tátu« řeknou její holčičky.

Jiřího Plincnera přitom znají už dlouho jako matčina kamaráda. „To, že jsou pár, tajila před dcerami a teprve před několika dny šla s pravdou ven. Bála se jejich reakce,“ prozradil Blesku Šárčin kamarád. „Ano, mám přítele, ale zatím o tom nechci moc mluvit,“ potvrdila Blesku Grossová stroze.

Poprvé se s pohledným blonďákem objevila v televizní reportáži TV Prima už v prosinci 2015, tedy jen 8 měsíců po smrti manžela. Tehdy ale tvrdila, že je to jen její kamarád. Byl to právě Jiří, který Šárce pomáhal zvládnout těžkou situaci po smrti manžela.

Video
Video se připravuje ...

Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl! FTV Prima

Fotogalerie
60 fotografií