Sympatická zpěvačka si Alberta vzala před několika měsíci, ale svatbu se jim podařilo utajit. „Vzali jsme se, protože jsme se chtěli vzít, a nechtěli jsme stres. Ano jsme si řekli na Staroměstské radnici a za svědka mi šel bývalý přítel, muzikant, který nám i zazpíval,“ pochlubila se Blesk.cz Dannie.

I když na svatbě chyběla Dannie maminka Athina Langoska, která je rovněž zpěvačkou, i tak je prý nadšená. „Moje rodina je šťastná. Ta Albertova to ještě neví,“ tvrdí zpěvačka. Albertova nevlastní maminka je Češka a otec pochází z Guiney, ale oba žijí tady. Exotický umělec se objevil i v show Tvoje tvář má známý hlas. Dannie si vzala manželovo příjmení Samoura.

Další tři tajné svatby!

Linhartová utajila svatbu před mámou Jitkou Asterovou?

Ve čtvrtek se tajně provdala dcera Jitky Asterové Anna Linhartová. Ano řekla mladíkovi, kterému se přezdívá Stouny. Veselka proběhla na louce a Aniččiny družičky měly šaty poseté lučním kvítím. Ale hlavně – herečka na svou svatbu pozvala i svého exmilence Zdeňka Piškulu. I on měl na sobě modrou košili s lístky květů.

Moderátorka mění příjmení

Na zámku ve Zbirohu se v sobotu vdala populární moderátorka televize Nova Marcela Škábová, kterou diváci znají jak z televizního zpravodajství, tak ze společenského magazínu Prásk! „S těžkým srdcem jsem se loučila s příjmením Škábová,“ smála se po obřadu Marcela Tomčíková. „Ale cítím se strašně šťastná, a když jsem přicházela do kaple, kam mě vedl tatínek, tak se mi třásla kolena. Byli tam s námi naši nejbližší, přátelé, neteř mi šla za družičku, a já věděla, že mě před oltářem čeká láska mého života. Prošli jsme si dobré i zlé a jsme jeden druhému oporou,“ dodává moderátorka.

Do třetice všeho dobrého a zlého

Muzikant Bohouš Josef potřetí vlezl do chomoutu. V sobotu řekl ANO své snoubence Aleně. Z prvního manželství s Hanou má dospělou dceru Terezu a z druhého s Danou syna Tomáše (13).

Fotogalerie
29 fotografií