Minulý čtvrtek se Mistrovi udělalo hned po ránu zle. Špatně se mu dýchalo a zkolaboval, a tak byl nucen zrušit koncert na Slovensku. Lékaři mu okamžitě nasadili antibiotika, ovšem na delší dobu se Gott hospitalizovat nenechal. Pospíchal totiž podpořit přítele Oldu, který mu přes dvacet let dělal osobního strážce a šoféra.

Ten se totiž již podruhé potýká se zákeřnou rakovinou, s níž má ostatně zkušenosti i sám Slavík. Neváhal proto a rozjel se do sanatoria ve středočeském kraji, kde se Havránek léčí. „S panem Gottem přijela i jeho paní,“ prozradil zdroj deníku Aha! přímo ze sanatoria. „Karel mi opravdu udělal radost, rozbrečel mě, hodně mi pomohl,“ svěřil se sám Olda.

Karla léta všude vozil, jezdil mu na nákupy i do čistíren a zkrátka se o něj staral jako o vlastního. Kromě dlouholetého přátelství je pojí také rodinné vztahy, Havránek se totiž oženil s Gottovou sestřenicí Hankou. V poslední době si oba muži navíc oba prošli peklem v podobě rakoviny. Jenže v případě Oldy nemoc bohužel udeřila podruhé.

VIDEO: Karel vystoupil v Hybernii, posléze ale musel do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

Kvůli tomu zmešká i zahájení výstavy Gott, My Life, což ho velice mrzí. „Karel teď ve středu zahajuje výstavu o svém životě na lodi, která popluje po Vltavě. Tak moc mu to přeju a rád bych viděl tu slávu,“ posteskl si pan Havránek, který se během návštěvy Gottovi dopředu omlouval.

Ten jako správný kamarád nelenil a vymyslel plán. „Den nato mi zavolal Karel a řekl, že zaplatí pět deset dvacet chlapů, aby mě naložili a na vernisáž odvezli. Abych prý byl zase mezi svými,“ řekl Havránek s tím, že ale musel lákavou nabídku nakonec přece jen odmítnout. „Ani sto chlapů mě nemůže nikam odvézt,“ poznamenal smutně.

Přesto mu ale Gottova péče vlila krev do žil. „Vůbec jsem netušil, kolik lidí mne má rádo. Teď už to vím, tak můžu z nemocnice domů, nemyslíte?“ snažil se vtipkovat někdejší Mistrův šofér, který nyní ze všech sil doufá, že se brzy uzdraví. „Jsme s Karlem oba bojovníci. My to dáme,“ dodal pro Aha! s nadějí v hlase.

VIDEO: Karel před koncertem, kterým se vrátil na scénu po prodělané rakovině.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott svolal tiskovku před koncertem: Skončí to u nás doma! Petr Soukup

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
81 fotografií