Stále má totiž před sebou svého nejlepšího kamaráda Oldu Havránka (78), se kterým se zná přes padesát let. Oldovi se totiž vrátila po letech rakovina a se zákeřnou nemocí teď bojuje v jednom středočeském sanatoriu.

Tam svého šoféra, pomocníka ve všem a manžela své sestřenice Slavík navštívil i s manželkou Ivanou. A zpěvákovi bylo v tu chvíli dost zle, záněty dutin ho dokonce přikurtovaly na pár hodin na kapačky a donutily ho zrušit koncert na Slovensku.

VIDEO: Slavík překonal problémy a vystoupil, posléze ale skončil v nemocnici.

„Karlova návštěva mi udělala nevídanou radost,“ přiznal vyhublý Olda, když ho Blesk na onkologickém oddělení sanatoria navštívil. Gott si s nemocným kamarádem vyprávěl, co za těch padesát let zažili. Olda se přitom Karlovi svěřil, že by se moc rád zúčastnil velkolepé vernisáže jeho výstavy Gott My Life, která proběhne na lodi na Rašínově nábřeží.

VIDEO: Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

„Karel z toho měl radost a druhý den mi hned zavolal, že sežene silné chlapy, kteří mě naloží do vozu a na tu vernisáž dopraví,“ svěřil Blesku Havránek a v očích se mu objevily slzičky.

„Je to můj zlatý Karel, ale já si ten výlet opravdu udělat nemohu. Jsem pořád nemocný. Až se ale uzdravím, moje první cesta povede na výstavu,“ snažil se být nad věcí Olda, který teď zápasí s o dost horší formou rakoviny, než s jakou bojoval Slavík. „Já to ale dám! Jako to dal Karel! Vždyť jsem jenom o rok starší,“ komentoval Olda.

VIDEO: Ani vila na Bertramce nyní není pro Karla útočištěm. Probíhá zde totiž rozsáhlá rekonstrukce. Podívejte se, jak Mistrovo bydlo nyní vypadá...

Video
Video se připravuje ...

Gottova „rozbombardovaná“ Bertramka: Podívejte se, v jakém je teď stavu! Jan Jedlička

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
64 fotografií