O nejmenšího člena rodiny pečuje zpěvák na plný úvazek. Dcera Klára má totiž toulavé boty. Studovala ve Florencii, pak čtyři roky v New Yorku (rok z toho pracovala), teď dokončuje magisterský stupeň muzeologie a dějin umění 20. století v Anglii. A velkorysý táta jí všechno platí.

Vnuka Sebastiana král českých diskoték vychovává prakticky od doby, kdy na dortu sfoukl první svíčku. Náhradními rodiči se s chotí Marcelou (56) prý stali z vlastní vůle. Velmi jim totiž záleželo na tom, aby Klára dostudovala i přesto, že ve dvaceti neplánovaně otěhotněla s přítelem Lukášem, který ji navíc nechal na holičkách, když odmítla jít na interrupci.

Hitmaker David by Sebíkovi, jak mu láskyplně říká, snesl modré z nebe. Vnoučkovi, který jde v září poprvé do školy, neváhal zaplatit soukromou školu Canadian School, kde se ročně platí školné 200 tisíc. „Už se moc těší. Dostal aktovku a penál, takže už si to všechno může skládat,“ řekl Blesku pyšný dědeček.

VIDEO: Michal má Sebíka skoro jako vlastního syna, zaplatil mu proto nejlepší vzdělání.

Video
Video se připravuje ...

Náhradní tatínek Michal David: „Synovnuk“ Sebík jde na kanadskou školu! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Prozradil nám také, že se o vnuka začne snad brzy starat jeho biologická matka. „Dcera končí na Oxfordu. Má poslední trimestr, takže v červnu je zpátky,“ svěřil se. Překvapivě se ale nevrací nastálo, aby byla konečně mámou na plný úvazek!

„Bude tady minimálně rok a pak se uvidí, co dál,“ prohlásil hitmaker opatrně. Ví totiž, že dcera má ještě spoustu ryze vlastních plánů, už mu třeba říkala o touze pustit se ještě do studia archeologie!

Psychiatr Jan Cimický: Můžou přijít konflikty…

„Důležité je, aby si matka udržela kontakt s dítětem. Nevadí, když se vídají přes Skype, ale nikdy to nenahradí přímý kontakt. Jakmile se situace změní, dítě si poměrně snadno najde cestu k rodiči zpátky. Jejich vztah dostává jinou hodnotu, ale nemusí být narušený. Dítě nemusí mít vůči matce výhrady. Je ale možné, že nějakou dobu potrvá, než si zvykne. Není ani vyloučené, že nějaké konflikty přijdou…“

VIDEO: Michal David a Pavel Horváth zpívají společnou píseň k filmu Decibely lásky

Video
Video se připravuje ...

Michal David a Pavel Horváth zpívají společnou píseň k filmu Decibely lásky. FTV Prima

 

Fotogalerie
43 fotografií